'Sjinkie Knegt gaat met grote stappen vooruit'

'Sjinkie Knegt gaat met grote stappen vooruit'
15-01-2019 00:24 | Sport | auteur ANP

GRONINGEN - Shorttracker Sjinkie Knegt, die afgelopen donderdag forse brandwonden opliep toen hij thuis zijn houtkachel aanstak, gaat met grote stappen vooruit. Dat meldde bondscoach Jeroen Otter in het programma peptalk op Ziggo Sport, nadat hij de 29-jarige Fries had bezocht in het ziekenhuis.

Volgens Otter moet Knegt nog minimaal twee weken in het ziekenhuis blijven voordat ze uitsluitsel kunnen geven of er een huidtransplantatie nodig is. "Hij zei zelf daarover dat hem dat niet gaat overkomen. Ik regenereer zelf en dat doet mijn lichaam heel goed", zou Knegt volgens de bondscoach hebben gezegd.

Bij zijn bezoek aan de shorttracker in het ziekenhuis had Otter zich voorbereid op wat hij zou aantreffen. "Maar toch schrik je. Zijn gezicht is zwartgeblakerd met rode vlekken erin, maar je kon goed met hem praten."Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden