Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur uit Dongen had niets te maken met doodrijden demonstrant

Vrachtwagenchauffeur uit Dongen had niets te maken met doodrijden demonstrant

Vrachtwagenchauffeur uit Dongen had niets te maken met doodrijden demonstrant
14-01-2019 09:24 | Buitenland | auteur Redactie | ANP

TILBURG - [update 10:28 uur] De uit Dongen afkomstige vrachtwagenchauffeur die zaterdagavond op verzoek van de Belgische Justitie werd aangehouden als verdachte van een dodelijke aanrijding in Visé, Belgie, is zondag 13 januari op last van de onderzoeksrechter in vrijheid gesteld. Dat meldt de politie maandagochtend.

De man blijkt niet betrokken te zijn geweest bij de aanrijding en is ook geen verdachte meer. De Nederlandse politie heeft uitvoering gegeven aan deze opdracht en heeft de man in vrijheid gesteld. Ook de inbeslaggenomene vrachtwagen werd teruggegeven aan de eigenaar. 

Vrijdagavond werd in het Belgische Visé een demonstrant in een geel, hesje doodgereden. Het slachtoffer was een 50-jarige man. Justitie in België gaat ervan uit dat de man opzettelijk is aangereden.

Volgens het Brabants Dagblad zou inmiddels een andere verdachte opgepakt zijn. Verdere details daarover zijn niet bekend. Het Openbaar Ministerie in Luik geeft om 11.30 uur persconferentie in het paleis van justitie in de Waalse stad over hoe het verder gaat met de zaak, laat een woordvoerster van het parket weten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions