Clicky

 
Transport Online - Veel vertraging op de weg door ongelukken

Veel vertraging op de weg door ongelukken

Veel vertraging op de weg door ongelukken
14-01-2019 08:32 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - Het was een drukke maandagochtendspits, met hier en daar urenlange vertragingen, en dat kwam vooral door ongelukken en buien. De ANWB telde om 08.00 uur 760 kilometer file. Wel staat het nog compleet vast rond Arnhem, door het weghalen van een kapotte vrachtwagen.

Zo was de vertraging op de A9 bij Uitgeest (vanuit Alkmaar) meer dan 3,5 uur, volgens de ANWB. De file begon daar al bij Alkmaar. Ook zijn er ongelukken gebeurd op de A2 bij Urmond, na een eerder ongeluk op die weg bij knooppunt Leenderheide. Ook lange wachttijden op de A6 bij Almere-Stad.

Bij Geldrop was de A67 vanuit Venlo helemaal dicht en op de A50 vanuit Zwolle, bij Apeldoorn-Noord, stond er veel file. Eerder was de A12 richting Den Haag enige tijd helemaal dicht tussen Zoetermeer en Nootdorp door een brandende auto. Ook de vangrail raakte daar zwaar beschadigd.

Verder veel vertraging op de A28 (richting Amersfoort) bij Strand Nulde. Op de A7 richting Zaandam bij afrit Avenhoorn lag een kerstboom op de weg en dat zorgde voor files.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions