Clicky


Nieuwe CEO aan het hoofd van LAG Trailers

Nieuwe CEO aan het hoofd van LAG Trailers
10-01-2019 15:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREE(B) - LAG Trailers start het jaar met een nieuwe CEO aan het hoofd van het bedrijf. Dhr. Rob Ramaekers wordt algemeen directeur en gedelegeerd bestuurder van de LAG Groep. De voormalige CEO Alan Zhang blijft nauw betrokken bij de Limburgse tankwagenbouwer.

Vertrouwd gezicht

De raad van bestuur van LAG Trailers NV bevestigt zijn vertrouwen in de huidige COO om de dagdagelijkse operaties te beheren. Dhr. Ramaekers is een vertrouwd gezicht binnen LAG Trailers, waar hij inmiddels al 29 jaren dienst heeft. Hij groeide tijdens zijn carrière gestaag door tot de functie van COO. Na 4 jaar dienst als COO neemt hij nu de fakkel over van Dhr. Alan Zhang als algemeen directeur van de LAG Groep.

Geen wijziging bedrijfsstrategie

Dhr. Alan Zhang is benoemd tot directeur van de “Global Business Development” afdeling van CIMC Vehicles. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor alle buitenlandse ontwikkelingen op het gebied van zowel nieuwe businessmodellen, nieuwe producten als nieuwe markten. Vanuit deze functie behoudt hij ook in de toekomst een sterke band met de Belgische tankwagenspecialist.

Met deze overgang gaan geen grote wijzigingen gepaard. LAG Trailers volgt dezelfde strategische lijn welke in 2014 werd uitgezet door Dhr. Ramaekers en Dhr. Zhang samen met het managementteam.