Transport Online - Westdijk Transport BV neemt Balvert & Zn BV over

Westdijk Transport BV neemt Balvert & Zn BV over

Westdijk Transport BV neemt Balvert & Zn BV over
10-01-2019 15:04 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ALPHEN AAN DEN RIJN - Westdijk Transport B.V. heeft de bedrijfsactiviteiten van het in Nieuwveen gevestigde Balvert & Zn B.V. per 7 januari 2019 overgenomen. Het personeel, achttien werknemers, is in dienst gekomen bij Westdijk Transport B.V. gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Onder de overname valt ook al het transport- en hijsmaterieel van Balvert & Zn B.V. dat bestaat uit twintig trekkende eenheden, waarvan dertien eenheden zijn uitgerust met een autolaadkraan, 18 getrokken eenheden (aanhangers) en een minikraan van het merk Hoeflon.

Balvert & Zn B.V. heeft ruim 50 jaar ervaring in het transporteren, hijsen en verplaatsen van grote of zware ladingen in Nederland en daarbuiten en heeft door het gebruik van autolaadkranen een grote naam opgebouwd. De autolaadkranen zijn voorzien van opties, zoals fly jibs en lieren waardoor een optimale en snelle inzet mogelijk is. Balvert & Zn BV is gespecialiseerd in industriële verhuizingen, het (ver)plaatsen van zware machines, intern transport, het vijzelen en verplaatsen van lasten en het plaatsen van gevelelementen, kozijnen en glas.

De kennis en ervaring waarover het personeel van Balvert & Zn B.V. beschikt, het unieke materieel en het brede pakket van hijs- en transportactiviteiten verbreedt het aanbod van diensten en daarmee het werkgebied van Westdijk Transport B.V. aanzienlijk. Het levert tevens een bredere en stabiele basis voor de toekomst.

Westdijk is gespecialiseerd in speciaal en zwaar transport tot 450 ton. Het wagenpark bestaat uit 75 trucks en 150 trailers. Dat biedt tal van configuratiemogelijkheden, waardoor elk denkbaar transport door Westdijk veilig en efficiënt binnen en buiten Nederland kan worden uitgevoerd.

Westdijk heeft haar hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn en vestigingen in Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions