Waddeneilanden op reislijst New York Times

Waddeneilanden op reislijst New York Times
09-01-2019 12:26 | Buitenland | auteur ANP

LEEUWARDEN - De marketingorganisatie van Friesland is in opperbeste stemming, omdat The New York Times de Waddeneilanden een plekje heeft gegeven op een lijst van "52 plaatsen om naartoe te gaan in 2019''. De eilanden, niet alleen de Nederlandse maar ook de Duitse en Deense, staan op plaats 30 van de 52. De grote Amerikaanse krant is onder meer enthousiast over het duurzame toerisme en de grote biodiversiteit van de Waddenzee.

Verder noemt de krant Schiermonnikoog en het Nationaal Park Lauwersmeer, op de grens van Friesland en Groningen, als interessante bestemmingen. Het stukje over de 'Frisian Islands' is kort, maar marketingorganisatie Merk Fryslân noemt de vermelding "een geweldige kans om de Friese Waddeneilanden breed internationaal te positioneren als interessante toeristische bestemming''. De organisatie meldt verder dat de plaats op de lijst te danken is aan een eerdere persreis die door Marketing Groningen en NBTC Holland Marketing was georganiseerd.

Op de eerste plaats van de lijst staat Puerto Rico, gevolgd door Hampi in India en Santa Barbara in Californië.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,503

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden