Clicky

 SNEL neemt 31 MAN-trekkers en negen bakwagens in gebruik

SNEL neemt 31 MAN-trekkers en negen bakwagens in gebruik
09-01-2019 09:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WOERDEN - Logistiek dienstverlener SNEL Shared Logistics (voorheen G.SNEL) laat deze eerste weken van januari 31 MAN-trekkers en een negental bakwagens binnenkomen. De nieuwe trekkers zijn voornamelijk bestemd voor de uitbouw van het SNEL wagenpark en bestemd voor de fijndistributie. De bakwagens zijn bestemd voor de uitbreiding in het Technische Unie fijndistributie netwerk.

De MAN-trekkers zijn van het type TGS 420 pk en functioneren uitstekend in het werk van SNEL. De focus ligt op fijnmazige Benelux distributie waar de trekkers met hun lage instap en lage geluidsproductie zeer geschikt zijn, ook voor binnensteden. Jaarlijks worden door SNEL veld-testen gedaan op het brandstofverbruik door verschillende chauffeurs in verschillende omstandigheden.

De MAN-trekkers scoren daar het beste in, ook na een aantal jaren zware inzet. Het MAN materieel wordt geleverd door Van Leeuwen in Waddinxveen maar SNEL heeft haar eigen garage voor het onderhoud.

Voor uitbreiding in haar bakwagennetwerk zijn nog eens negen MAN TGL 180 pk bakwagens deze week aan haar nieuwe chauffeurs overhandigd. De bakwagens hebben een speciale bakopbouw van Jonker in Apeldoorn om de chauffeurs het gemak te geven om vele tientallen afleveringen per dag te doen. Dezelfde bakwagens rijden met een andere chauffeurs nachtwerk in de distributie en rijden daarmee het klokje rond.

Alle nieuwe bakwagens worden bij SNEL uitgerust met een camerasysteem rondom voor de veiligheid van andere weggebruikers.

Foto's

  • Van A naar Peter
  • Doornbos
    Doornbos
  • Ntur
    Ntur
  • Ntur
    Ntur
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,108
Diesel1,928

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions