2,9 miljoen kijkers voor begin Wie is de mol?

2,9 miljoen kijkers voor begin Wie is de mol?
06-01-2019 10:14 | Showbizz | auteur Redactie

HILVERSUM - De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de mol? heeft zaterdagavond ruim 2,9 miljoen kijkers getrokken. Het is het negentiende seizoen van het spelprogramma van AVROTROS.

Voor het eerst in zeven seizoenen heeft het programma een nieuwe presentator: Rik van de Westelaken. De oud-journaallezer wist in seizoen vijftien zelf mol Margriet van der Linden te ontmaskeren en won daarmee die reeks. Westelaken is als presentator de opvolger van Art Rooijakkers. Vorig jaar keken bijna 2,7 miljoen mensen naar de eerste aflevering van Wie is de mol?

In het negentiende seizoen zijn Evelien de Bruijn, Rick Paul van Mulligen, Sinan Can, Merel Westrik, Niels 'Nielson' Littooij, Robèrt van Beckhoven, Sarah Chronis, Jamie Trenité, Evi Hanssen en Nikkie de Jager de deelnemers. Ze spelen het spel in Colombia.

In de top drie van de Stichting KijkOnderzoek voor zaterdag staan ook het NOS Journaal van 20 uur (2,3 miljoen kijkers) en Holland’s Got Talent (1,4 miljoen kijkers).NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden