Clicky


Man overlijdt na beknelling

Man overlijdt na beknelling
04-01-2019 11:25 | Binnenland | auteur Redactie

UTRECHT - Een 34-jarige Utrechter is vannacht overleden nadat hij bekneld kwam te zitten tussen het hek en het dak van een fietsenstalling aan de Willem Schuylenburglaan in Utrecht. Reddingspogingen mochten niet meer baten. Wat de man daar deed is niet duidelijk geworden. Van een misdrijf is niets gebleken, meldt de politie.

Omstreeks 03.00 uur hoorde een bewoner van een nabijgelegen flatwoning hulpgeroep, maar kon niet bepalen waar dit vandaan kwam. De gealarmeerde politie trof het slachtoffer in een benarde positie aan bij de fietsenstalling. Omdat het de agenten niet lukte de man te bevrijden, werden de brandweer en ambulancedienst opgeroepen. Ook de brandweer slaagde er na diverse pogingen niet in het slachtoffer los te krijgen. Intussen voelde het ambulancepersoneel geen hartslag meer.

Nadat de brandweer het hek alsnog los kreeg, constateerde het ambulancepersoneel dat het slachtoffer was overleden. De schouwarts stelde vast dat de man was komen te overlijden aan de gevolgen van de beknelling. De politie heeft de nabestaanden in kennis gesteld.