Clicky

 
Transport Online - 44-jarige Tilburger aangehouden voor diefstal uit vrachtwagencabine

44-jarige Tilburger aangehouden voor diefstal uit vrachtwagencabine

44-jarige Tilburger aangehouden voor diefstal uit vrachtwagencabine
03-01-2019 11:30 | Criminaliteit | auteur Redactie

TILBURG - Door de combinatie van een oplettende getuige, ervaren politiemensen en dashcam beelden is woensdagmiddag na een zoekactie al snel een 44-jarige Tilburger aangehouden ter zake diefstal uit de cabine van een vrachtwagen. De veelpleger is in verzekering gesteld

Een alerte getuige belde de politie omdat hij zag dat een man zich in de omgeving van de bouwmarkt aan de Ringbaan Zuid zich verdacht gedroeg en aldaar interesse toonde in de geparkeerde voertuigen. Terwijl agenten aanrijdend waren belde de getuige opnieuw in. Hij zag dat de man, op de wethouder van Ierlantstraat daadwerkelijk iets uit een vrachtwagen gestolen had.

De melder was achter de dief aangegaan, maar hem kwijtgeraakt. Het signalement van de dader en zijn fiets werd via de mobilofoon verspreid. Agenten kregen daarmee al een voorgevoel wie de dief zou kunnen zijn. Zij hebben deze man, een 44-jarige veelpleger, op het Korvelplein aangehouden.

De chauffeur heeft aangifte gedaan. Hij had de cabine wel dichtgedaan maar niet slotvast afgesloten. Daaruit was een rugtas gestolen. Op de door hem aangeleverde dashcam beelden is de dief goed te zien, het betreft de aangehouden man.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,111
Diesel1,731

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions