Clicky


Broer rapper Feis zwaargewond na schietpartij

Broer rapper Feis zwaargewond na schietpartij
02-01-2019 19:37 | Showbizz | auteur ANP

ROTTERDAM - Door de schietpartij in Rotterdam die rapper Feis het leven kostte, blijkt zijn 31-jarige broer zwaargewond te zijn geraakt. De Rotterdamse rapper Feis (32) overleed dinsdag in de loop van de dag in het ziekenhuis. Zijn broer kon, ondanks zijn zware verwondingen, op eigen kracht naar het ziekenhuis komen. Hij ligt daar nu nog.

De zeven verdachten die zijn opgepakt, zijn een meisje van 15, twee vrouwen (32 en 59) en vier mannen van 36 tot 45 jaar. Ze komen allemaal uit Rotterdam. De politie vermoedt dat er voorafgaand aan de schietpartij aan de Nieuwe Binnenweg ruzie is geweest in een horecagelegenheid. Bij de aanhouding van de verdachten hebben agenten waarschuwingsschoten gelost.

Faisal Mssyeh, zoals Feis officieel heet, kreeg bekendheid door zijn samenwerking met rapper U-Niq in het nummer Klein, klein jongetje uit 2006. De Rotterdamse rapper bracht pas in 2014 zijn eerste soloalbums uit: Gebouwd voor dit en Hard van buiten, gebroken van binnen.

Feis werkte samen met onder anderen Winne, Kempi, Murda Turk, Hef, Sjaak, Appa en MocroManiac. De Rotterdammer deed ook mee aan het programma Op Volle Toeren van Ali B, waarin hij een liedje van de Nederlandse zangeres Maribelle coverde.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE