Vrouw overleden na steekincident in Clinge

Vrouw overleden na steekincident in Clinge
27-12-2018 09:43 | Binnenland | auteur ANP

CLINGE - Een 33-jarige vrouw uit het Belgische Sint-Niklaas is in de nacht van woensdag op donderdag doodgestoken in het Zeeuwse Clinge. In verband met het incident is een 63-jarige vrouw uit Clinge als verdachte aangehouden.

Kort na drie uur 's nachts kreeg de politie een melding over een gewonde vrouw in de De Ruyterlaan. Het slachtoffer lag ernstig gewond op straat. Zij bezweek ter plaatste, pogingen tot reanimatie mochten niet baten.

Ruim drie uur na het incident hield de politie de verdachte aan. Haar rol is nog niet duidelijk, aldus een woordvoerder. De politie verricht onder meer onderzoek in een woning aan de De Ruyterlaan.

De steekpartij in Clinge is het tweede dodelijke geweldsincident in Zeeland binnen een dag. In Vlissingen kwam woensdag een 28-jarige inwoner van die stad om het leven, eveneens door messteken. De politie vond de man zwaargewond in de Kasteelstraat. Hij overleed korte tijd later in het ziekenhuis. Een 17-jarige jongen en een 22-jarige vrouw zijn gearresteerd. De politie onderzoekt nog hun betrokkenheid bij de steekpartij.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden