Politie schiet gericht tijdens ruzie Rotterdam

Politie schiet gericht tijdens ruzie Rotterdam
26-12-2018 18:56 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - De politie heeft op tweede kerstdag in Rotterdam gericht geschoten met een vuurwapen om een einde te maken aan een dreigende situatie. Drie mannen zijn opgepakt, een van hen is gewond geraakt. Onduidelijk is of deze man gewond geraakt is door een politiekogel of door een kogel uit een vuurwapen dat is gebruikt tijdens een vermoedelijke ruzie tussen de drie.

De politie zegt dat agenten een vuurwapen moesten gebruiken om de situatie onder controle te krijgen. Toen waarschuwingsschoten niet hielpen en de situatie te dreigend werd, is meerdere keren gericht geschoten.

De situatie deed zich voor in de Bajonetstraat en op het Adrianaplein in Rotterdam. De gewonde verdachte is naar het ziekenhuis gebracht.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden