Transport Online - Mogelijk verkeersruzie oorzaak dodelijk ongeluk Lekkerkerk

Mogelijk verkeersruzie oorzaak dodelijk ongeluk Lekkerkerk

Mogelijk verkeersruzie oorzaak dodelijk ongeluk Lekkerkerk
24-12-2018 19:00 | Ongevallen | auteur ANP

LEKKERKERK - Aan het dodelijke ongeval bij Lekkerkerk zondag is mogelijk een verkeersruzie vooraf gegaan. Dat blijkt uit een bericht van de politie Krimpenerwaard op Facebook. Bij het zware verkeersongeval kwamen twee mensen om het leven.

Het "verkeersconflict" waarover de politie schrijft, zou begonnen zijn bij de Algerabrug in Capelle aan den IJssel. Het ongeval vond ruim een uur later plaats op de N210 bij Lekkerkerk. De politie roept getuigen op zich te melden.

Bij de aanrijding waren twee auto's en een busje betrokken. Zondag werd bekend dat een 29-jarige man om het leven is gekomen, maandagochtend bleek een 29-jarige vrouw aan haar verwondingen te zijn overleden. Vier mensen raakten gewond.

Brandweer

De Telegraaf meldt dat in een van de voertuigen vier broers zaten en de vriendin van een van hen. De politie kon dat niet bevestigen.

Twee mensen die bij het ongeval betrokken zijn, werken bij de vrijwillige brandweer, zo blijkt uit een bericht op Twitter van het korps Brandweer Midden. Een van hen zou in coma liggen. Leden van dit korps zijn ook ingezet bij de hulpverlening kort na het ongeluk. Zij zijn volgens Omroep West nadien opgevangen door het zogenoemde Team collegiale opvang.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions