Herman Veldhuizen oprichter van H. Veldhuizen Transport plotseling overleden

Herman Veldhuizen oprichter van H. Veldhuizen Transport plotseling overleden
24-12-2018 15:22 | Overig | auteur Redactie

ZAANDAM - Herman Veldhuizen, oud-oprichter en -directeur van H. Veldhuizen Transport is zaterdagavond plotseling op 78-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf maandagmiddag aan Transport Online bevestigd.

Veldhuizen was al met pensioen maar nog altijd zeer betrokken bij het bedrijf laat het bedrijf weten. Hij kwam nog dagelijks even langs bij het Zaanse transportbedrijf en hij was sinds 2018 ook commissaris bij het bedrijf.

In 1966 nam Herman Veldhuizen het transportbedrijf Korvers Expeditie over, dat gespecialiseerd was in bodediensten. In die tijd werkte hij nog vanaf zijn huis aan de Goeman Borgesiusstraat in Zaandijk en zijn totale wagenpark bestond uit vier vrachtwagens en een bestelbus.

H. Veldhuizen Transport B.V. groeide in de jaren daarna snel. In 2016 bestond het bedrijf 50 jaar en ondertussen uitgegroeid tot een internationale transportonderneming met meer dan 100 eenheden en 6.000m2 op- en overslagruimte.

Vorige week donderdag 20 december werd bekend dat per 1 januari H. Veldhuizen Transport zal worden overgenomen door Beentjes Transport.

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer en waar de uitvaart van Herman Veldhuizen zal plaatsvinden.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden