Franken Transport overgenomen door vSdV Transport

Franken Transport overgenomen door vSdV Transport
24-12-2018 13:33 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

NIEUW-BERGEN/ZWAAGDIJK - Franken Transport, gevestigd in Nieuw-Bergen, is overgenomen door Van Straalen en de Vries (vSdV) Transport uit Zwaagdijk. Dat melden bronnen rondom de beider bedrijven. Rober van Straalen heeft de overname maandagmidag aan Transport Online bevestigd maar wilde weinig kwijt over de overname omdat hij niet wilde dat Transport Online erover zou publiceren.

Volgens Rober van Straalen zijn twee weken geleden de contracten voor de overname getekend en zal het op 2 januari bij de notaris geformaliseerd worden.

Van Straalen laat weten dat Franken Transport gewoon zal blijven bestaan en dat Gerry Vinck gewoon aanblijft.

Bij Franken Transport werken volgens de Kamer van Koophandel 110 werknemers. Wat in 1935 begon met één vrachtwagen is uitgegroeid tot een transportbedrijf met meer dan 100 vrachtwagens. Een familiebedrijf dat ooit, net voor de oorlog, werd opgestart door de heer Th. Franken. Het bedrijf is in al die jaren doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf, gerund door Gerry Vinck.

Van Straalen en de Vries heeft volgens de eigen bedrijswebsite rond de 550 werknemers, 350 trekkende eenheden en 500 getrokken eenheden. Het transportbedrijf heeft naast een vestiging in Zwaagdijk meerdere vestigingen in Nederland en een vestiging in Spanje.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden