Identiteit verongelukte motorrijders bekend

Identiteit verongelukte motorrijders bekend
24-12-2018 12:19 | Ongevallen | auteur ANP

AMSTERDAM - De slachtoffers van het dodelijke ongeluk van zondagavond op de A10 Noord bij Oostzaan blijken een 34-jarige vrouw uit Amsterdam en een 44-jarige man uit Wormerveer te zijn. Zij zaten samen op een motor.

Een 52-jarige automobilist uit Krommenie, die betrokken was bij de botsing met de motorrijder en zijn duopassagier, is aangehouden als verdachte en zit nog vast. De politie houdt er rekening mee dat er een verkeersruzie is ontstaan tussen de automobilist en de motorrijders. De politie heeft getuigen opgeroepen zich te melden.

De A10 was zondag na het ongeluk bij het knooppunt Coenplein in de richting van Amersfoort enige uren afgesloten voor verkeer. Ook de verbindingsweg van Zaanstad naar de A10 was enige tijd dicht.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden