Transport Online - Humberto Tan kijkt nog niet naar RTL Late Night

 


Humberto Tan kijkt nog niet naar RTL Late Night

Humberto Tan kijkt nog niet naar RTL Late Night
23-12-2018 19:15 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Humberto Tan was zondagmiddag te gast bij NPO-1 programma De Perstribune en daarin gaf hij toe nog steeds niet te kijken naar RTL Late Night. "Ik kijk echt niet. Dat kan ik niet", vertelde de voormalige presentator van het programma. In maart werd bekend dat Tan zou worden vervangen door Twan Huys, wat een beslissing was waar Tan het niet mee eens was.

Tan noemt het pijnlijk om naar de vernieuwde talkshow te kijken. "RTL Late Night zit in mijn bloed", bekende hij. "Mijn grootste pijn zit hem in het feit dat ik er niet voor heb kunnen zorgen dat alle mensen die daar zo hard aan hebben gewerkt, hun baan hebben kunnen behouden."

Toch is de presentator niet kwaad, en kijkt hij vol enthousiasme uit naar zijn nieuwe programma. Deze week werd bekend dat Tan namelijk het nieuwe sportpraatprogramma van RTL gaat presenteren, VTBL. De show is de opvolger van Voetbal Inside, en start 20 januari. Toen werd gevraagd wie hij als eerste zou willen interviewen, was hij duidelijk. "Ronald Koeman lijkt me wel een goeie". Ook noemde hij 2019 optimistisch 'het jaar van VTBL'.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden