Clicky

 
Transport Online - Dode in Arnhem is zoon van verdachte

Dode in Arnhem is zoon van verdachte

Dode in Arnhem is zoon van verdachte
23-12-2018 11:48 | Binnenland | auteur ANP

ARNHEM - De dode die zaterdag was gevonden in een woning in Arnhem, is een 12-jarige jongen. Hij is waarschijnlijk om het leven gebracht door zijn 40-jarige vader. Die geruchten gingen zaterdag al en de politie heeft dit zondag bevestigd.

Agenten hadden zaterdagochtend een geëmotioneerde man aangetroffen na een melding. Hij werd aangehouden en naar een ziekenhuis gebracht. In een woning aan de Dragonstraat vonden ze vervolgens het lichaam van de jongen. De politie heeft zijn doodsoorzaak niet bekendgemaakt.

De politie was vrijdagavond al twee keer naar de woning gegaan na meldingen dat er iets aan de hand zou zijn. De eerste keer hoefde niet te worden ingegrepen, de tweede keer deed niemand open. Waarom de agenten naar het huis waren gegaan en wie de meldingen had gedaan, wil de politie niet zeggen. Het is niet bekend of de vader al in beeld was bij politie en bij hulpverlening.

De Gelderlander meldde dat er ook nog een 15-jarige zoon in de woning was en dat hij wist te ontkomen. De politie kan dat nog niet bevestigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions