Transport Online - Deurwaarder legt beslag op GeenStijl-boete Paay

Deurwaarder legt beslag op GeenStijl-boete Paay

Deurwaarder legt beslag op GeenStijl-boete Paay
21-12-2018 17:18 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Een deurwaarder heeft namens administratiekantoor Osuro beslag laten leggen op de schadevergoeding van 30.000 euro die website GeenStijl aan Patricia Paay moet betalen vanwege het linken naar een plasseksfilmpje van haar. Advocatenkantoor Bureau Brandeis, dat Osuro vertegenwoordigt, heeft vrijdag een bericht daarover van het AD bevestigd. Paay is het administratiekantoor 105.000 euro schuldig.

De rechter moet zich nog buigen over de vraag of het beslag terecht is gelegd. Dit zal naar verwachting ergens begin volgend jaar gebeuren.

Het is het tweede beslag op een schadevergoeding die aan Paay moet worden betaald. Een deurwaarder meldde zich vrijdag ook bij de Eindhovense ondernemer Johan Vlemmix om beslag te leggen op de schadevergoeding die hij moet betalen. De rechtbank veroordeelde hem hiertoe in de door hem verloren rechtszaak van Patricia Paay over het op de markt brengen van een sekspop van haar.

De rechtbank in Den Bosch bepaalt op 16 januari hoe hoog het bedrag is dat Vlemmix aan Paay moet betalen. De voormalige zangeres heeft een schadevergoeding geëist van 15.000 euro.

Vlemmix heeft ondertussen ook aangifte gedaan tegen Paay wegens smaad, laster en belediging. Hij vindt dat zij zijn naam in het openbaar door het slijk heeft gehaald. De advocaat van Paay was vrijdag niet voor commentaar bereikbaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen