Transport Online - Mark Rutte schudt voorlopig geen handen

Mark Rutte schudt voorlopig geen handen

Mark Rutte schudt voorlopig geen handen
21-12-2018 10:35 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Mark Rutte kan voorlopig geen handen schudden, want hij is geblesseerd geraakt bij een incident op de fiets. De premier was vrijdagochtend te gast in de laatste radioshow van Edwin Evers. De premier begroette de 538-dj met een boks in plaats van een hand.

"Ik had een onhandigheid met de fiets. Ik was 's avonds aan het rijden en de stoep wilde rechtdoor en ik wilde linksaf", zei de premier. "Ik zag de stoep niet."

Rutte was sinds 2006 regelmatig aan de telefoon in de ochtendshow Evers Staat Op. Evers en zijn sidekicks maakten dan regelmatig grappen over zijn Saab, die hij al elf jaar rijdt. "Ik merk op straat wat een impact jullie programma heeft, want in reacties op straat roepen mensen 'ha Saab' naar me. Jullie staan aan de basis van mijn succes."

Evers noemde het bijzonder dat hij regelmatig de minister-president aan de lijn kreeg: "U heeft ons altijd fantastisch te woord gestaan." Maar Rutte vond het vanzelfsprekend. "Als de nationale huiskamer belt, de bazen, dan neem je even op."Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions