Clicky


Humberto Tan wordt presentator VTBL

Humberto Tan wordt presentator VTBL
21-12-2018 09:19 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Humberto Tan wordt de presentator van het nieuwe RTL-programma VTBL, de opvolger van Voetbal Inside. De eerste uitzending is zondag 20 januari op RTL 7, maakte Tan vrijdag bekend in Evers staat op.

RTL 7 raakte het voetbalprogramma Voetbal Inside dit jaar kwijt aan Veronica, omdat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een contract tekenden met Talpa. RTL behield de naam Voetbal Inside. Bij Veronica ging het trio verder onder de naam Veronica Inside.

De analisten in het nieuwe voetbalprogramma van RTL worden voormalig profvoetballers Theo Janssen en Jimmy Floyd Hasselbaink en zijn RTL-collega's Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles behandelt het laatste voetbalnieuws en blikt terug op de wedstrijden. Simon Zijlemans brengt het 'social news' dat voetballers over hun dagelijkse bezigheden delen.

Humberto Tan nam begin juni afscheid als presentator van RTL Late Night en presenteert sindsdien andere programma's, zoals Dance Dance Dance, de natuurquiz Het zijn net mensen en binnenkort Holland's Got Talent.