Carrefour huurt opnieuw 80.000 m2 van WDP op twee locaties in Roemenië

Carrefour huurt opnieuw 80.000 m2 van WDP op twee locaties in Roemenië
21-12-2018 09:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BOEKAREST - Carrefour heeft opnieuw gekozen voor WDP als vastgoedpartner op twee nieuwe WDP-locaties in Roemenië (met name te Deva en te Brazi), goed voor een totale oppervlakte van ongeveer 80.000 m². Het investeringsbedrag van beide projecten bedraagt circa 40 miljoen euro.

Na een eerste succesvolle samenwerking in Boekarest – Stefanestii de Jos, zal WDP voor Carrefour een distributiecentrum realiseren te Deva, dat zal instaan voor de toelevering van zijn supermarkten. De oplevering van dit nieuwe gebouw wordt geopend in de loop van het vierde kwartaal van 2019.

De locatie is gelegen op het kruispunt van de A1 en E79 tussen Boekarest en Timisoara.

Het nieuwe warehouse beantwoordt aan de retailer’s nood aan meer ruimte in het kader van zijn uitbreidingsstrategie en ter optimalisatie van zijn activiteitenflow. Het nieuwe distributiecentrum wordt ontwikkeld rekening houdende met Carrefour’s duurzaamheidsvereisten en is gedeeltelijk uitgerust met een geconditioneerde zone.

WDP en Carrefour tekenen een huurcontract van tien jaar voor dit nieuwe gebouw met een oppervlakte van circa 45.000 m².

WDP heeft bovendien van Carrefour zijn bestaande warehouse met een oppervlakte van circa 23.000 m² te Brazi (nabij Ploiesti) verworven dat door de retailer zal worden gehuurd voor een periode van tien jaar. WDP zal dit gebouw uitbreiden met een bijkomende oppervlakte van 11.000 m² met voorziene oplevering in de loop van het derde kwartaal van 2019.

Dit gebouw is gedeeltelijk uitgerust met een geconditioneerde zone en is strategisch gelegen in functie van de activiteiten van Carrefour in deze regio. Jeroen Biermans, General Manager van WDP in Roemenië: “Opnieuw kiest een van onze bestaande klanten voor een uitbreiding van zijn partnership met WDP, hetgeen onze strategie om langetermijnrelaties met onze klanten te creëren, benadrukt."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,605
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden