Designcollege 'erg aangedaan' door dood leerlinge

Designcollege 'erg aangedaan' door dood leerlinge
18-12-2018 20:00 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Docenten van het Rotterdam Designcollege zijn diep geschokt door het overlijden van de 16-jarige leerling die dinsdagmiddag op de school werd doodgeschoten. "Wij zijn allemaal erg aangeslagen” en ,,onze gedachten gaan uit naar de ouders en familie van het slachtoffer, die wij zoveel en zo goed mogelijk bij zullen staan”, laat het team weten in een verklaring op de website van de vmbo-school.

Het Rotterdamse meisje, vierdejaars leerling, werd kort na 13.00 uur neergeschoten. Ze werd nog gereanimeerd maar zonder resultaat.

Leerlingen kunnen woensdagochtend in de klas hun gevoelens over het fatale schietincident delen. Ook ouders zijn welkom bij deze bijeenkomst waarbij ook Slachtofferhulp en politiemensen zijn.

Feestelijkheden die deze laatste week voor de kerstvakantie stonden gepland, zijn afgelast.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden