Transport Online - Petronas De Rooy-team neemt samen met IVECO opnieuw deel aan Dakar-rally

Petronas De Rooy-team neemt samen met IVECO opnieuw deel aan Dakar-rally

Petronas De Rooy-team neemt samen met IVECO opnieuw deel aan Dakar-rally
18-12-2018 11:02 | Algemeen | auteur Redactie

AARTSELAAR - PETRONAS Lubricants International (PLI) drijft zijn vloeistoftechnologie tot het uiterste met het PETRONAS De Rooy Iveco-team, dat van 6 tot en met 17 januari 2019 deelneemt aan de 41ste Dakar Rally in Peru.

PLI, voor het achtste jaar op rij naam- en technische sponsor van het team, zal opnieuw een sleutelrol spelen bij het leveren van PETRONAS Fluid Technology Solutions™. Die zijn specifiek ontworpen om betrouwbaarheid, motorbescherming en verbeterde efficiëntie en prestaties te bieden. Niet alleen voor de Iveco Powerstar-vrachtwagens in Dakar, maar ook voor het wagenpark wereldwijd.

Ter ondersteuning van de rallyvrachtwagens die tijdens de race te maken krijgen met extreme druk, zal PLI het PETRONAS Urania-smeermiddel leveren. Dit smeermiddel is ontworpen in samenwerking met en aanbevolen door Iveco en geschikt voor lichte en zware voertuigen, net als de PETRONAS Tutela-transmissieolie en -koelvloeistoffen.

Het PETRONAS De Rooy Iveco-team bestaat uit Gerard de Rooy, Ton van Genugten, Maurik van den Heuvel en Federico Villagra. Net als tijdens de Africa Eco Race van 2018 en de Dakar-rally’s van 2012 en 2016, willen ze ook deze editie van zich laten horen.

PETRONAS lanceerde in 2018 met succes het PETRONAS URANIA E3-gamma, ontwikkeld in samenwerking met Iveco, om te voldoen aan de eisen van vloeibaar aardgas (LNG) voor duurzaam vervoer: een bewijs van PLI’s inzet voor uitstootverlaging.

Op de Facebookpagina van PLI Urania krijgen fans van PETRONAS De Rooy Iveco ook dit seizoen een exclusief kijkje achter de schermen tijdens de Dakar-rally.


Meer foto's

  

  

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions