Transport Online - Nunner Logistics neemt belang in Chinese Tiedada

Nunner Logistics neemt belang in Chinese Tiedada

Nunner Logistics neemt belang in Chinese Tiedada
17-12-2018 11:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NINGBO - Nunner Logistics, een toonaangevende Nederlandse logistiek dienstverlener, en Tiedada, een hoog gedigitaliseerde Chinese aanbieder van rail services, hebben tijdens de “2nd China (Ningbo) International Shipping Logistics Fair” bekendgemaakt dat ze een LOI ondertekend hebben waarin is vastgelegd dat Nunner een substantieel belang zal nemen in Tiedada.

Online booking, competitieve prijzen en gegarandeerde capaciteit in combinatie met volledig inzicht in de Supply Chain vanaf geladen in China tot aan levering bij de eindklant in Europa hebben ervoor gezorgd dat Tiedada is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle aanbieders op de rail route tussen China en Europa.

Door middel van deze overeenkomst zullen Nunner en Tiedada hun positie als toonaangevende gedigitaliseerde aanbieder versterken en zetten ze een extra stap in hun focus op de klant, waarbij aan logistieke dienstverleners, importeurs en exporteurs binnen enkele seconden toegang wordt geboden tot tarieven, routings en real-time tracking informatie.

De investering die enkele miljoenen euro’s omvat zal gebruikt worden om het digitale platform en Artificial Intelligence verder te ontwikkelen en voor het opzetten van nieuwe routes.

Frank Shao, CEO van Tiedada geeft aan: “De combinatie met Nunner Logistics verbindt onze spoor diensten rechtstreeks met Nunner’s gedigitaliseerde wegvervoer netwerk in Europa zodat we snel overal in Europa kunnen leveren en laden door gebruik te maken van de hubs in Helmond en Warschau met volledige transparantie voor de klant d.m.v. één end-to-end internet platform”

“Dit initiatief geeft verladers en logistieke dienstverleners rechtstreeks toegang to een one-stopshopping concept” zegt Erik Groot Wassink, Director Special Products bij Nunner Logistics. “Tiedada heeft eigen vestigingen op alle belangrijke rail platforms in China waardoor iedere FCL en LCL zending volledig onder controle is”

Erwin Cootjans, CEO at Nunner Logistics zegt : “Wij zijn overtuigd van de potentie die Tiedada heeft. Onze investering zal het bedrijf in staat stellen om zich versneld te ontwikkelen tot de leidende aanbieder van diensten op de nieuwe zijderoute waarvan onze gezamenlijke klanten zullen profitieren. Ons doel is dat de gecombineerde krachten zullen uitgroeien tot de “Masters of the Silkroad”.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions