Transportbedrijf Mol neemt Transportbedrijf G. van Vliet over

Transportbedrijf Mol neemt Transportbedrijf G. van Vliet over
17-12-2018 10:05 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZUIDLAND - Transportbedrijf Mol BV uit Zuidland neemt per 1 januari Transportbedrijf G. Van Vliet uit Maasdijk over. Dat heeft het transportbedrijf bekendgemaakt.

De chauffeurs, de vrachtwagens en de werkzaamheden gaan over naar transportbedrijf Mol. De vrachtwagens zullen vanuit de vestiging in Maasdijk blijven rijden. Transportbedrijf Mol B.V. staat, net als Transportbedrijf G. van Vliet, voor klantgericht werken. Service en flexibiliteit zijn daarin heel belangrijk, laat het bedrijf weten.

Transportbedrijf G. van Vliet is gevestigd op het 'Transportcentrum Westland' in Maasdijk. Het bedrijf heeft ruim 25 jaar ervaring in het vervoer van met name tuinbouw producten, zoals groenten, fruit, bloemen en planten. Het bedrijf is voornamelijk in het binnenlands vervoer.

Transportbedrijf Mol BV beschikt met 23 vrachtwagens, vier bestelbussen en enkele charters over een divers wagenpark. Zij vervoeren met name voor de agrarische sector in Nederland, België, het westen van Duitsland en Noord-Frankrijk.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier