Transport Online - Edwin Evers geëerd met 'André van Duin Comedy Award'

Edwin Evers geëerd met 'André van Duin Comedy Award'

Edwin Evers geëerd met 'André van Duin Comedy Award'
11-12-2018 20:18 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Edwin Evers heeft de André van Duin Comedy Award 2018 in ontvangst mogen nemen. De radio-dj kreeg het beeldje dinsdag tijdens de uitzending van De wereld draait door uit handen van André van Duin.

Evers wordt geroemd als een veelzijdig comedytalent, van wie zijn ochtendshow Evers Staat Op op Radio 538 "in korte tijd uitgroeide tot een instituut". "Hij neemt met gepaste vrolijkheid het nieuws uit de krant door en maakt hilarische grappen, maar laat mensen evengoed in hun waarde", staat in het juryrapport. "Ook ernstige onderwerpen schuwt hij niet en hij treft daarbij steevast de juiste toon. Zijn imitaties zijn uitzonderlijk en levensecht waarbij hij op razend knappe wijze gebruik maakt van de techniek. Zijn grote inspiratiebron was de Dik Voormekaar Show, het legendarische radioprogramma van André van Duin en Ferry de Groot."

Het is de tweede keer dat de Comedy Award wordt uitgereikt. Eerder ging de prijs naar Jochem Myjer. Behalve een award ontvangt de winnaar een bedrag van 12.500 euro.

In maart maakte Edwin bekend dat hij aan het einde van dit jaar stopt met zijn ochtendshow. Evers Staat Op begon bij de KRO op 3FM. De laatste achttien jaar was het programma op Radio 538 te horen. De laatste uitzending is op 21 december. Samen met zijn vaste sidekicks Rick Romijn, Niels van Baarlen en Jelte van der Goot en zijn nieuwslezer Henk Blok is Edwin van 6.00 tot 18.00 uur te horen. Met veel (live)muziek, artiesten, 538-collega’s en vrienden van de show blikken de vijf terug op 21 jaar Evers Staat Op.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions