Schavemaker Logistics neemt Jäger Transport GmbH International over

Schavemaker Logistics neemt Jäger Transport GmbH International over
11-12-2018 11:03 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BEVERWIJK - Schavemaker Logistics B.V. uit Beverwijk heeft per 1 december 2018 alle aandelen van Jäger Transport GmbH International te Bochum (Duitsland) overgenomen. Jäger Transport GmbH International is een familiebedrijf, opgericht in 1979 door Ewald Jäger.

Jäger Transport GmbH is een gerenommeerde vervoerder van staal (coils) en deelzendingen naar Groot-Brittannië vanuit standplaats Bochum. Bij de overname zijn 35 personeelsleden, 25 trucks en 40 trailers betrokken. Daarnaast is de locatie in Bochum ook overgenomen.

De huidige activiteiten van Jäger passen goed bij de werkzaamheden van Schavemaker en zullen dan ook voorgezet worden. Voor het personeel zal de overname geen gevolgen hebben.

De cultuur van beide familiebedrijven sluiten goed bij elkaar aan. Beide zijn gefocust op service, flexibiliteit en langdurige klantrelatie.

“Deze aankoop past perfect in onze groeistrategie op gebieden waar wij actief zijn zoals staal (coils) en deelzendingen. Met deze overname breiden wij ons netwerk uit met de gewenste vestiging in het Ruhrgebied van Duitsland. Schavemaker heeft veel relaties in het Ruhrgebied en met deze overname kunnen wij nog sneller en beter voldoen aan de wensen van de klant.

Daarbij is de vestiging in Bochum perfect gelegen aan Autobahn 40 en biedt de locatie mogelijkheden voor uitbreiding van activiteiten zoals warehousing en distributie”, aldus algemeen directeur Rico Schavemaker.

Door de overname groeit het totale wagenpark van Schavemaker door naar 275 voertuigen en bestaat het personeelsbestand uit meer dan 500 medewerkers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,772
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden