Groepje jongens overvallen pakketbezorger en gaan er met bestelbus vandoor

Groepje jongens overvallen pakketbezorger en gaan er met bestelbus vandoor
10-12-2018 16:58 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een koerier is zondagmiddag in Rotterdam toen hij een pakketje aan het bezorgen was door een groepje jongens overvallen. Ze pakten de spullen en autosleutels uit zijn hand en gingen er in zijn Volkswagen Caddy vandoor. De politie zoekt de daders en roept getuigen op die iets hebben gezien.

Zondagmiddag rond 16.45 uur toen de pakketbezorger aankwam bij de Loderstraat in Rotterdam-Schiebroek zag hij een groepje jongens staan waarbij hij geen goed gevoel had. Al lopend naar het bezorgadres hoorde de koerier de jongens achter hem aan lopen. Op het moment dat hij aanbelde kwam de groep om hem heen staan en pakte zijn spullen af. Ook rukte een van de jongens de autosleutels uit zijn handen. In de auto van het koeriersbedrijf gingen ze er vandoor.

De politie werd gebeld en startte meteen een onderzoek. De bezorger is opgevangen door de bewoners van het adres. Kort daarna is het bestelbusje teruggevonden op het Meijersplein-Zuid, maar van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie roept daarom getuigen op die iets gezien of gehoord hebben.

De groep bestond uit vier of vijf jongens, die in het zwart gekleed waren. Twee jongens stapten voorin de VW Caddy en de rest verdween uit het zicht, aldus de politie. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,768
Diesel1,469

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden