Ex-vriend aangehouden in onderzoek dood Bianca van Es

Ex-vriend aangehouden in onderzoek dood Bianca van Es
06-12-2018 22:19 | Binnenland | auteur Redactie

BARENDRECHT - De politie heeft donderdag een 29-jarige man uit Barendrecht in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van zijn ex-vriendin Bianca van Es.

De 29-jarige Rotterdamse vrouw werd op 30 november onder verdachte omstandigheden dood gevonden in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam. De dag erna werd een rechercheteam van 20 mensen geformeerd. Dat team heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie onafgebroken onderzoek gedaan. Dit heeft geleid tot de aanhouding van de 29-jarige verdachte. Zijn woning is doorzocht en een auto is voor onderzoek in beslag genomen, meldt de politie. 

Het onderzoeksteam is nog steeds bezig de laatste dagen van het slachtoffer in kaart te brengen. Ook willen de rechercheurs weten met wie ze contact had. De politie komt daarom met name graag in contact met mensen die de laatste dagen iets verdachts hebben gezien in de Luntershoek in Rotterdam. Maar ook andere informatie die verder kan helpen in het onderzoek is zeer welkom, aldus de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden