Clicky

 
Transport Online - Bestelbus op zijn kant na aanrijding met vrachtwagen op A1 [+foto]

Bestelbus op zijn kant na aanrijding met vrachtwagen op A1

Bestelbus op zijn kant na aanrijding met vrachtwagen op A1 [+foto]
06-12-2018 17:18 | Ongevallen | auteur Redactie

APELDOORN - Op Knooppunt Beekbergen heeft vanmiddag kort na 16 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een bestelbusje en een vrachtwagen. Volgens de politie reed de bestelbus de vrachtwagen voorbij en wilde voor de vrachtwagen weer terug naar de rechterrijstrook. Mogelijk is hierbij een inschattingsfout gemaakt en heeft het busje hiermee de vrachtwagen als het ware afgesneden.

Het busje is vervolgens voor de vrachtwagen gekomen en naar de rechterkant weggeduwd, tegen de vangrail aan. Het busje sloeg hierna over de kop en belandde op de zijkant. Dit gebeurde op de A1 Deventer richting Apeldoorn, midden op knooppunt Beekbergen.

De bestuurder en bijrijder van het bestelbusje zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar raakten niet gewond en hoefden niet mee. Ook de vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Het incident zorgt voor een enorme verkeerschaos op het knooppunt. Omdat het net na de splitsing Apeldoorn/Arnhem/Zwolle is gebeurd heeft verkeer uit Deventer er volop last van. Ook in tegengestelde richting staat er inmiddels een flinke kijkersfile, welke zich ook uitbreidt naar de A50 in beide richtingen.

Naar verwachting is de weg nog zeker tot 18:00 uur afgesloten. De voertuigen moeten worden geborgen en uit de vrachtwagen lekt olie wat moet worden opgeruimd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden