Transport Online - Echtpaar opent deur en wordt het ziekenhuis in geslagen

Echtpaar opent deur en wordt het ziekenhuis in geslagen

Echtpaar opent deur en wordt het ziekenhuis in geslagen
05-12-2018 12:25 | Binnenland | auteur Redactie

WAALWIJK - Twee bewoners van de Prof. Piersonstraat zijn dinsdagavond bij hun woning door twee mannen zwaar mishandeld. Het echtpaar moest vanwege hun verwondingen naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Bij de woning, waar een gezin woonachtig is, werd rond 20.15 uur aangebeld. Bij het openen van de deur kreeg een van de bewoners direct een vuistslag in het gezicht. Ook de andere bewoner moest het ontgelden en werd geschopt en geslagen. Het echtpaar was na de mishandeling aanspreekbaar, maar moest vanwege hun verwondingen naar het ziekenhuis. De aanwezige kinderen raakten niet gewond en zijn door naasten opgevangen, meldt de politie.

De mishandeling zou zijn gepleegd door twee mannen. Beiden waren ongeveer 40 jaar oud en droegen een spijkerbroek. Een van hen droeg een grijze jas en een donkere muts, de ander een zwarte leren jas. De daders vluchtten uiteindelijk weg in de richting van de Groen van Prinstererlaan.

De politie onderzoekt met welke reden de daders naar de woning kwamen. Uit de eerste bevindingen lijkt het erop dat de daders niets buit wilden maken. Ondanks er met meerdere getuigen is gesproken, is de politie alsnog op zoek naar mensen die meer over dit incident weten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen