Transport Online - BTS neemt MAN-dealervestigingen Amsterdam en Hoofddorp over

BTS neemt MAN-dealervestigingen Amsterdam en Hoofddorp over

BTS neemt MAN-dealervestigingen Amsterdam en Hoofddorp over
30-11-2018 13:36 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

AMSTERDAM - Vandaag is de koopovereenkomst getekend waarmee BTS de vestigingen Amsterdam en Hoofddorp overneemt van MAN Nederland Dealer. Met deze overname vergroot BTS het aantal vestigingen naar vier en verstevigt hiermee haar marktpositie in Noord-Holland.

BTS is al 25 jaar MAN en VW Service dealer en een betrouwbare, sterke speler in Noord-Holland. De wortels liggen in het Westfriese Wognum en anno 2018 zijn zij een gezond en servicegericht bedrijf met vestigingen in Wognum, Beverwijk, Amsterdam en Hoofddorp. Met 125 professionals werken zij aan waardevolle langetermijnrelaties met klanten.

Maarten Broens, algemeen directeur BTS: “Deze overname is geheel in lijn met de ambitie om onze positie in Noord-Holland te verstevigen en uit te bouwen. Onze klanten zijn per direct verzekerd van vier moderne MAN werkplaatsen waar vakmanschap, innovatie en techniek samenkomen. Een geweldige stap vooruit.“

“Ook in Amsterdam en Hoofddorp kunnen klanten rekenen op een persoonlijke aanpak, nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit en daadkracht. Service staat voorop. We kennen korte doorlooptijden en houden van aanpakken. Afspraak is afspraak. Zorgvuldig en netjes werken. Bouwen aan een langetermijnrelatie met klanten, leveranciers en medewerkers. Daar staat BTS al 25 jaar voor.“

BTS zal zorgdragen voor een naadloze overgang van de bestaande activiteiten waarbij de kwaliteit en de belangen van de eindgebruiker wordt gewaarborgd.

Foto's

 • J.Roeland
  van Berkel
 • J.Roeland
  H. van KEMENADE
 • J.Roeland
  Euser
 • J.Roeland
  NEDCARGO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions