Transport Online - Van Duuren neemt activiteiten Forel Logistiek over

Van Duuren neemt activiteiten Forel Logistiek over

Van Duuren neemt activiteiten Forel Logistiek over
30-11-2018 11:08 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

VIANEN - Met ingang van 1 januari 2019 neemt Van Duuren alle activiteiten en de medewerkers van Forel Logistiek BV over. Beide bedrijven werken al jarenlang intensief samen. Forel houdt zich bezig met de loodsactiviteiten van Van Duuren, met het laden en lossen van internationale transporten en met het sorteren van goederen voor de nationale distributie.

Jeroen van Duuren licht toe: “Met de overname van Forel doen we een stuk insourcing in plaats van outsourcing. Door deze activiteiten binnen de organisatie te halen versterken we de kwaliteit van onze diensten. Ik zie deze stap als een logische uitbreiding van onze organisatie en een opstap naar verdere professionalisering.”

De banden tussen Van Duuren en Arie Smit, oprichter en eigenaar van Forel, gaan al meer dan 50 jaar terug. Smit werkte zelf langdurig voor Van Duuren voordat hij zijn eigen bedrijf startte. Hij is erg blij met de stap: “Ik ben inmiddels op een leeftijd dat ik na moet gaan denken over de continuïteit van Forel. Ik wil graag nog een tijd doorwerken, maar ik wil voor mijn medewerkers de zekerheid dat ons bedrijf goed de toekomst in kan, ook als ik op termijn de organisatie verlaat.”

Jeroen van Duuren: “Arie draagt met Forel na vele jaren hard werken een prachtig bedrijf over. In de kernwaarden zijn er grote overeenkomsten tussen de beide familiebedrijven Forel en Van Duuren. Onze intentie is dan ook om de activiteiten voort te zetten zonder al te grote veranderingen. Zo blijft Arie ook de komende anderhalf jaar gewoon verantwoordelijk voor de operatie.”

Met de overname komen er twaalf nieuwe medewerkers in dienst bij Van Duuren en wordt de transportvloot uitgebreid met twintig auto’s met chauffeurs.

Van Duuren is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 39 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren over 381 afleverdepots van waaruit 9.525 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor ‘Quality’. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.

Van Duuren-dochter Interport richt zich al sinds 1991 op het vervoer van hoogwaardige en spoedeisende lading naar en van Spanje en Portugal.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions