Clicky

 Oud-eigenaar G. Snel en eigenaar Stubbe Transport, Rinus Snel, overleden

Oud-eigenaar G. Snel en eigenaar Stubbe Transport, Rinus Snel, overleden
29-11-2018 11:31 | Transport | auteur Redactie

GOUDA - Op woensdag 28 november is Rinus Snel op 71-jarige leeftijd overleden. Rinus was eigenaar van Snel Shared Logistics en nam in 1990 Stubbe Logistiek over waar hij tot aan zijn overlijden directeur-eigenaar van was. Dat heeft een woordvoerdster van Stubbe Logistiek donderdag aan Transport Online bevestigd.

Stubbe werd in 1936 opgericht door Hendrik Stubbe, transporteur in het zand en grind. Medio 1950 werd een aanvang gemaakt in tanktransport van onder andere stearine (kaarsvet). Vanaf 1990, na de overname door Rinus Snel, is een start gemaakt met de reorganisatie van transporteur naar totaal logistiek. Sinds 2005 is Stubbe gevestigd aan de Edisonstraat in Gouda in een volledig nieuw onderkomen met alle aanverwante dienstverlening binnen handbereik.

Na de overname in 1990 is de tankvloot direct vernieuwd en met de oudere tanks is de tankcontainer opslag in gang gezet. Dit was de start van transportbedrijf naar complete logistieke dienstverlening welke vandaag de dag het tienvoudige aan omzet genereert.

Naast transportondernemer was Rinus Snel ook een oldtimer liefhebber. Zo was hij bestuurslid en sponsor van Haastrecht Klassiek.

SNEL Shared Logistics meldt donderdag: "We zullen zijn ongelofelijke energie en hartelijkheid zeker gaan missen. Nog geen anderhalve maand geleden mochten we Rinus en zijn vrienden met ruim honderd oldtimer vrachtwagens ontvangen bij SNEL wat een geweldige dag is geworden. Dat was de dag van Rinus en zo zullen we Rinus blijven herinneren."

Het is nog niet bekend wanneer de uitvaart van Rinus Snel zal plaatsvinden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,108
Diesel1,928

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions