Clicky

 
Transport Online - Van den Bosch Transporten huldigt jubilarissen [+foto's]

Van den Bosch Transporten huldigt jubilarissen

Van den Bosch Transporten huldigt jubilarissen [+foto's]
27-11-2018 09:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ERP - Van den Bosch Transporten heeft haar jubilarissen en gepensioneerden van 2018 gehuldigd tijdens de jaarlijkse jubilarissenavond. In de Van den Bosch Experience in Erp werden vrijdagavond twaalf medewerkers in het zonnetje gezet, goed voor in totaal 275 dienstjaren.

Naast de 12,5-jarige, 25-jarige en 40-jarige jubilea stond de logistiek dienstverlener stil bij het pensioen dat vijf collega’s bereikten. “Wat een heleboel transportervaring is hier verzameld”, sprak CEO Rico Daandels de aanwezigen toe. “Inclusief een bijzonder jubileum, want het is pas de vijfde keer in onze bedrijfshistorie dat we een 40-jarig dienstverband vieren. Dat medewerkers hier voor langere tijd werken vinden we vaak heel gewoon, maar dat is het niet. Met deze avond danken we onze collega’s voor hun jarenlange inzet.”

40-jarig dienstverband

“Prachtig dat deze aandacht er is voor de jubilarissen”, reageert chauffeur Wiert Drenth (63), al veertig jaar werkzaam bij Van den Bosch Transporten. “Mijn vader was ook chauffeur, het zit ons in de genen. Voor mij is het de vrijheid die mijn werk zo mooi maakt. Vrijheid op de weg, maar ook vanuit het bedrijf. Je salaris is de beloning die je iedere maand ontvangt, maar deze avond overstijgt dat. Dit is extra, een heel mooie blijk van waardering.”

Mooie stappen

Ook Marieke van Deurzen (37, customer service) kan de avond waarderen. “Van den Bosch voelt vertrouwd, zeker als je er al 12,5 jaar werkt. Ik heb verschillende functies vervuld, ik heb mooie stappen kunnen maken. Van den Bosch is een fijn bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Al met al is de tijd voorbij gevlogen.”

Peter van der Zanden (52) begon 25 jaar geleden als chauffeur, maar is alweer een hele tijd Country Planner (Liquid Food). “Chauffeur zijn was heel mooi, maar toen ik de kans kreeg om op de planning te beginnen, heb ik die gepakt. Ik zie Van den Bosch als een fijne werkgever die waardeert wat je doet. Ik sta helemaal niet graag op de voorgrond, maar een avond als deze kan ik zeker waarderen.”

Goede herinneringen

Pensionado en voormalig chauffeur Bram Koedoot (65) hecht veel waarde aan het familiaire karakter. “Ik ben een tijd geleden ernstig ziek geweest. Ook in die moeilijke tijd was het bedrijf er voor me. In de vorm van begrip, maar ook qua flexibiliteit in mijn werk. Inmiddels ben ik na 24 jaar officieel met pensioen, maar in de praktijk ben ik nog steeds actief. Gewoon, voor mijn plezier. Ik heb hier zo’n mooie tijd gehad, vol goede herinneringen. Gevoelsmatig zijn Van den Bosch en ik met elkaar verbonden.”

Foto's

  • J.Roeland
    VAN DEN BOSCH
  • J.Roeland
    VAN DEN BOSCH
  • Van den Bosch vof
    Van den Bosch vof
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden