Pakket- en briefautomaten bij SPAR

Pakket- en briefautomaten bij SPAR
26-11-2018 11:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WAALWIJK - Op maandag 26 november hebben vijf SPAR express winkels hun dienstverlening uitgebreid met een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de pakket- en briefautomaat kunnen consumenten zeven dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. Zonder tussenkomst van anderen. Met deze vijf nieuwe automaten willen PostNL en SPAR extra service toevoegen voor hun klanten.

Unieke locaties

De pakket- en briefautomaten staan bij vijf SPAR express winkels die zijn gevestigd bij een Texaco-tankstation in Den Haag, Tilburg, Hardinxveld-Giessendam, Geertruidenberg en Almere.

"Met deze vijf pakket- en briefautomaten zetten we een volgende, innovatieve stap in de proef met de automaat", vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL.

"Het zijn de eerste pakket- en briefautomaten pal naast tankstations. En een van de automaten staat zelfs naast een Texaco langs de snelweg. We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken."

Marian Gerritsma, Groep Category Manager SPAR Nederland: "SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak voor al haar klanten. Door deze samenwerking met PostNL maken we het voor onze klanten nog eenvoudiger om pakketjes te versturen of te ontvangen. Op locaties die ook nog eens goed bereikbaar zijn."

Pakket- en briefautomaat

De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, en daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er ruim 60 pakket- en briefautomaten in Nederland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden