Transport Online - Dode en gewonden bij ernstig ongeval in Tilburg

Dode en gewonden bij ernstig ongeval in Tilburg

Dode en gewonden bij ernstig ongeval in Tilburg
26-11-2018 09:39 | Ongevallen | auteur Redactie

TILBURG - Een zwarte Seat Leon kwam maandagochtend 26 november op de Burgemeester Letschertweg frontaal in aanraking met een bestelbus. Een 29-jarige man uit Polen overleed. De politie is op zoek naar getuigen die de auto eerder hebben zien rijden en getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren.

De personenauto met vier inzittenden uit Polen (19, 27, 28 en 29 jaar) reed rond 05.45 uur komende uit de richting van de Burgemeester Bechtweg richting de Burgemeester Letschertweg. Door een nog onbekende reden kwam het voertuig hier op de andere weghelft terecht. Hierdoor reed de 19-jarige bestuurster frontaal tegen een bestelbus. Meerdere hulpdiensten werden ingeschakeld en kwamen naar de locatie. Hierbij werd voor het onderzoek de weg in zijn geheel afgesloten voor het verkeer.

Dode en gewonden

De bestuurder van de bestelbus, een 43-jarige Tilburger, en drie inzittenden van de auto raakten gewond. Twee van hen moesten door de brandweer uit hun benarde positie worden bevrijd. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder van de personenauto bleek overleden.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Zoals bij alle aanrijdingen is er bij de 19-jarige Poolse bestuurster onderzoek gedaan naar mogelijk gebruik van alcoholgebruik. Het NFI zal het afgenomen bloed onderzoeken.  Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,678
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions