Transport Online - Ongeval met gestolen vrachtwagen: zes gewonden [+foto]

Ongeval met gestolen vrachtwagen: zes gewonden

Ongeval met gestolen vrachtwagen: zes gewonden [+foto]
21-11-2018 15:49 | Ongevallen | auteur Redactie

GELEEN/NEERBEEK - Zes personen zijn woensdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding tussen een gestolen vrachtwagen en meerdere personenauto’s.

Rond 11:30 uur reed de vrachtwagen vanuit de richting België vanaf de A76 de afrit 2 bij Geleen op. Bovenaan de kruising met de Prins Mauritslaan met de Rijksweg kwam de vrachtauto door nog onbekende oorzaak in aanrijding met zeven personenauto’s.

De hulp van een traumahelikopter werd ingeroepen. Eén persoon raakte zwaargewond en is met een andere gewonde overgebracht naar het ziekenhuis overgebracht. Twee andere lichtgewonden zijn naar de huisarts gegaan voor medische behandeling.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de vrachtwagen is gestolen in België. De chauffeur is aangehouden en zal door de politie worden gehoord, ook hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

De verwachting is dat de komende uren er nog verkeershinder bij de kruising is als gevolg van het technisch onderzoek door het team VerkeersOngevallen Analyse (VOA) naar de toedracht van het verkeersongeval. Er worden door de hulpdiensten samen met de gemeente gezorgd voor passende maatregelen om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen op de kruising. Hiervoor worden er ook verkeersregelaars ingezet. Automobilisten worden opgeroepen om rekening te houden hiermee en indien mogelijk een alternatieve afrit te kiezen als ze in Geleen of Neerbeek moeten zijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions