Transuniverse neemt Ierlandspecialist GC Trans over

Transuniverse neemt Ierlandspecialist GC Trans over
20-11-2018 11:34 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

WONDELGEM - Het Belgische Transuniverse Forwarding heeft per 19 november alle activiteiten over van GC Trans uit Herentals overgenomen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in groepagezendingen naar Ierland, naast een aantal klassieke bestemmingen in het zuiden van Europa. Directeur Denis Glorie blijft aan boord en stapt over naar Transuniverse.

“GC Trans is een KMO, maar het beschikt over een zeer grote kennis van de Ierse markt. Hiermee wordt de bestaande trafiek van Transuniverse op Ierland aanzienlijk versterkt, wordt de capaciteit verdubbeld en de frequentie van vertrekken drastisch verhoogd”, zegt Michel Nierinck, lid van het directiecomité van Transuniverse.

Het bedrijf neemt het klantenportefeuille en de andere activa over, met uitsluiting van het rollend materieel.

Denis Glorie voegt zich bij het team in Wondelgem. Hij kan de klanten van GC Trans nu ook een veel bredere keuze aan bestemmingen aanbieden.

“Deze overname past perfect in de groeistrategie van Transuniverse Forwarding. Die voorziet een verdubbeling van de jaaromzet tot 100 miljoen euro tegen 2022. Dat zal gebeuren door een uitbreiding van de dienstverlening – onder andere met de uitbouw van intermodale diensten – en het versterken van de bestaande trafieken”, zegt Michel Nierinck tot slot.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden