Clicky

 Koopman Logistics Group neemt TransMission Bergen op Zoom over

Koopman Logistics Group neemt TransMission Bergen op Zoom over
20-11-2018 08:39 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZUIDHORN - Per 1 januari 2019 neemt Koopman Logistics Group TransMission Bergen op Zoom over van de TransMission-groep in Zoetermeer. Dat heeft het bedrijf middels een nieuwsbrief laten weten aan het personeel.

Door deze overname breidt het bedrijf uit met 55 werknemers.

Deze overname past goed in de strategie van Koopman. "We willen namelijk verder groeien, ook op het gebied van stukgoed-vervoer. Door deze stap borgen we ook de continuïteit voor TransMission in Zuid-Nederland, iets wat de hele TransMission-groep ten goede komt. Maar er is nog een ander voordeel. We zien in Bergen op Zoom een goede locatie om jonge medewerkers op te leiden. Zij hebben de keus om later door te stromen naar Cargo in Etten Leur of Autotransport in Roosendaal", aldus Maurice de Wilde en Harm Koopman.

TransMission Bergen op Zoom wordt een zelfstandige unit binnen de divisie General Cargo met een eigen manager: Niels van Zundert. Hij legt verantwoording af aan de directeur General Cargo, Harm Koopman.

Koopman TransMission is een onderdeel van de Koopman Logistics Group. Opgericht in 1930 als eenmansbedrijf is Koopman Logistics Group vandaag een van de grotere transport- en logistieke bedrijven in Nederland. Voor het transport van auto’s en overige goederen zijn dagelijks zo’n 480 trekkende eenheden op weg in binnen- en buitenland. Behalve transport bieden wij diverse aanvullende logistieke diensten. In totaal telt Koopman Logistics Group ongeveer 900  medewerkers.

Koopman TransMission maakt tevens deel uit van TransMission, een samenwerkingsverband van zeventien zelfstandige transportondernemingen in de Benelux. Hiervoor verzorgt Koopman TransMission vanuit Noordhorn de fijnmazige distributie van pakketjes, colli en pallets in de provincies Groningen en Friesland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats