Transport Online - Eerste Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger voor Van Wieren International

Eerste Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger voor Van Wieren International

Eerste Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger voor Van Wieren International
19-11-2018 13:29 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EMMELOORD - Het wagenpark van Van Wieren International uit het Emmeloord is afgelopen week uitgebreid met de eerste Schmitz Schuifzeiloplegger. Het gaat om drie assige schuifzeil oplegger die op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. De oplegger is afgeleverd in verzwaarde uitvoering van chassis en opbouw voor inzet in het agrarisch transport.

De nieuwe oplegger is voorzien van klant specifieke fullcolour belettering van STET-POTATO van Stet Holland op de zeilen. Verder is de oplegger rondom gespoten in de Van Wieren kleuren en belettering van de achterdeuren met het herkenbare Van Wieren logo.

Schmitz Cargobull en Van Wieren werken al een aantal jaren samen in de tak voor geconditioneerd transport waar goede ervaringen werden opgedaan met de koelopleggers. Naar aanleiding hiervan is nu ook gekozen voor de Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger.

Van Wieren International kent 2 specialismen, Geconditioneerd transport van en naar Italië en Huiftransport. Van Wieren International heeft zich voor wat betreft huiftransporten gespecialiseerd in de in het Agrarische transport. Daarnaast heeft Van Wieren International meer dan 50 jaar ervaring met geconditioneerd transport van en naar Italië. Daarbij worden zendingen variërend van 1 pallet tot complete vrachten geleverd en/of geladen in geheel Italië.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions