Transport Online - Kees in 't Veen Tanktransport neemt Meijndert Trucking over

Kees in 't Veen Tanktransport neemt Meijndert Trucking over

Kees in 't Veen Tanktransport neemt Meijndert Trucking over
19-11-2018 11:56 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

MOERDIJK - Kees in 't Veen Tanktransport uit Rotterdam neemt Meijndert Trucking uit Dordrecht over.  Dat heeft Jeffrey in 't Veen maandagochtend aan Transport Online bevestigd.

"De gezamenlijke missie en visie, uitstekende reputatie én uitzonderlijke klanttevredenheid waren de belangrijkste factoren voor deze strategische samenwerking. Door deze samenwerking zal de klant centraal staan én zullen beide bedrijven hun eigen identiteit behouden met als motto; zichtbare kwaliteit", laten beider bedrijven weten.

De nieuwe vestiging van Kees in ’t Veen en Meijndert International bevindt zich in Moerdijk aan de Middenweg 1. Het Meijndert team met chauffeurs in Moerdijk behoudt haar eigen identiteit, de onderneming maakt onderdeel uit van één van de business units binnen de Kees in ’t Veen Groep.

De locatie Moerdijk heeft alle voorzieningen en service die een chauffeur zich kan wensen, deze staan ten dienste van en voor chauffeurs van zowel Meijndert alsook Kees in ’t Veen. Door de overname voegt Kees in 't Veen veertig chauffeurs toe aan het personeelsbestand, meldt Jeffrey in 't Veen.

Samen sterker en het leveren van zichtbare kwaliteit is het motto. Dit motto wordt mede vertaald vanuit de gemeenschappelijke visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen richting ingebruikname van een energie neutraal kantoor én werkplaats (als enige te Moerdijk) aangevuld met een “state of the art” wagenpark van Meijndert International en Kees in 't Veen.

Door de realisatie van deze strategische samenwerking in Moerdijk is de continuïteit én identiteit van beide familiebedrijven met een “hands-on mentaliteit” gegarandeerd op alle facetten.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions