Clicky


Dodelijk ongeval in Oud-Gastel

Dodelijk ongeval in Oud-Gastel
17-11-2018 20:05 | Ongevallen | auteur Redactie

OUD-GASTEL - Op de Bolbaan in Oud-Gastel is zaterdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd waarbij een automobilist is overleden. Hulpverleners waren snel ter plaatse, maar konden niets meer voor de man doen, meldt de politie.

Mogelijk is het ongeval gebeurd doordat een aanhanger, geladen met suikerbieten, kantelde. Een getuige meldde dat het slachtoffer de trekker met aanhanger tegemoet reed. De getuige wordt op een later tijdstip gehoord door de agenten. Zij hebben het slechte nieuws gebracht aan de familie van de 71-jarige man uit Kruisland.

Door het ongeval ontstond een ravage op de weg, suikerbieten lagen verspreid over de rijbaan. De gemeente is ter plaatse gekomen om een afzetting te verzorgen zodat er onderzoek gedaan kon worden door de verkeersongevallen analisten van de politie. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald.

VOA doet onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval. De bestuurder van de trekker wordt op het politiebureau verhoord. Hij raakte niet gewond. De man heeft een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij niet had gedronken.