Clicky

 
Transport Online - Europarlementariër Wim van de Camp te gast bij De Winter Logistics

Europarlementariër Wim van de Camp te gast bij De Winter Logistics

Europarlementariër Wim van de Camp te gast bij De Winter Logistics
16-11-2018 17:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HONSELERSDIJK - "Ik heb tijdens mijn korte kennismaking met De Winter Logistics een goed beeld gekregen van hoe een logistieke speler in de wereld van bloemen en planten het verschil kan maken. De Winter Logistics zet alles op alles om de dienstverlening op een hoog niveau te brengen en te houden. Met oog voor de belangen van klanten, duurzaam ondernemen en het welbevinden van de medewerkers. Die combinatie maakt het bedrijf in mijn ogen bijzonder."

Europarlementariër Wim van de Camp (CDA) was vrijdag 16 november vol lof over De Winter Logistics. Hij bezocht het bedrijf in het kader van de Dag van de Ondernemer; een bestuurlijk bedankje voor de enorme bijdrage die bedrijven zoals De Winter Logistics aan de economie en maatschappij leveren. Directeuren Eric de Winter en Arnoud de Vries leidde de heer Van de Camp in het bedrijf rond.

Eric de Winter: “Ik ervaar zijn bezoek als een erkenning van onze manier van werken. Na het winnen van de TLN Award categorie Groot, het bezoek van premier Rutte en de nominatie voor de MKB Westland Ondernemersprijs is dit voor ons een nieuw hoogtepunt.”

Vanzelfsprekend gingen de gesprekken tussen ondernemer en politicus niet alleen over koetjes en kalfjes. Eric de Winter: “We hebben onder andere gesproken over duurzaam ondernemen en de manier waarop wij daar mee omgaan. Als een positieve ontwikkeling binnen de EU is aangegeven dat we blij zijn met het verlenen van de vergunning om met Langere en Zware Vrachtautocombinaties (LZV) in Duitsland te mogen rijden. Daar hebben we immers vlak over de grens een vestiging. Ook over toezicht op rij- en rusttijden en controle op de Cabotagewet hebben we van gedachten gewisseld; wij vinden een goed toezicht op binnenlands vervoer in een EU-lidstaat door een vervoerder uit een andere EU-lidstaat een belangrijk onderwerp.”

Arnoud de Vries vult aan: “Natuurlijk is de duurzame inzet van onze mensen ook ter sprake gekomen. We vinden het belangrijk om naar hun wensen te luisteren, ze de mogelijkheid te bieden om eigen tijden te werken in combinatie met goed materiaal, ze te ondersteunen bij laden en lossen en ze in het algemeen te begeleiden en aandacht te geven.”

De heer Van de Camp was enthousiast over de manier waarop De Winter Logistics de organisatie heeft ingericht en de bedrijfsvoering regelt in deze turbulente markt. Eric de Winter: “Ik hoop dat onze standpunten en verlangens via de heer Van de Camp in het Europees Parlement zullen worden gehoord.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions