Transport Online - Verdachte (26) vast in zaak vier doden Enschede

Verdachte (26) vast in zaak vier doden Enschede

Verdachte (26) vast in zaak vier doden Enschede
15-11-2018 22:55 | Binnenland | auteur Redactie

ENSCHEDE - De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het misdrijf aan de Van Leeuwenhoekstraat in Enschede eerder die dag waarbij vier personen om het leven zijn gebracht. De arrestaties hadden plaats in de omgeving van Dordrecht, meldt de politie donderdag.

Eén van de twee verdachten is inmiddels in vrijheid gesteld. Hij is geen verdachte meer. Van betrokkenheid bij het misdrijf aan de Van Leeuwenhoekstraat is niets gebleken. De andere verdachte, een 26-jarige man uit Enschede, zit nog vast. Morgen, vrijdag 16 november, wordt besloten of hij zal worden voorgeleid bij de rechter-commissaris, of dat zijn inverzekeringstelling door de rechter-commissaris zal worden getoetst en daarna verlengd.

In het onderzoek naar de dood van de vier mannen heeft de politie gisteren, woensdag 14 november, meerdere panden doorzocht in Enschede en Hengelo. Tijdens deze doorzoekingen zijn geen personen aangehouden.

Het rechercheteam wil heel graag in contact komen met getuigen of mensen die meer weten over dit ernstige misdrijf.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions