Transport Online - Stremming Van Starkenborghkanaal bij inhijsen nieuwe brug Aduard

Stremming Van Starkenborghkanaal bij inhijsen nieuwe brug Aduard

Stremming Van Starkenborghkanaal bij inhijsen nieuwe brug Aduard
15-11-2018 16:39 | Algemeen | auteur Redactie

ADUARD - De nieuwe brug bij Aduard wordt zaterdag 17 november 2018 op zijn plaats gehesen. Hierdoor is het Van Starkenborghkanaal van 06.00 uur tot 20.00 uur voor alle scheepvaart gestremd.

De beroepsvaart is hierover geïnformeerd. Rijkswaterstaat informeert de vaarweggebruikers via lichtkranten op de sluis Gaarkeuken en de Oostersluis, via de website Vaarweginformatie en teletekst.

Nieuwe brug Aduard

De nieuwe brug in Aduard wordt met twee drijvende hijsbokken geplaatst. Deze brug zit in de aanleg van de nieuwe rondweg bij Aduard (N983) en het vernieuwen van de aansluiting en de brug bij Nieuwklap.

Extra werkzaamheden bruggen

Tijdens de stremming van het Van Starkenborghkanaal van 17 november 2018 voert Rijkswaterstaat gelijk andere werkzaamheden uit aan de bruggen Zuidhorn, Dorkwerd, Gerrit Krolbrug en aan de Oostersluis. Naast deze werkzaamheden worden er ook Functionele Inspecties en Testen (FIT) gedaan op de sluis Gaarkeuken en Oostersluis.

Hoofdvaarweg Lemmer - Delfzijl

Een aantal bruggen over de hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl wordt vervangen. Zo maakt Rijkswaterstaat de hoofdvaarweg Lemmer – Delfzijl samen met de provincies vlot en veilig begaanbaar voor binnenvaart (CEMT klasse Va) en 4-laags containervaart.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions