XPO Logistics benoemt Patrick Oestreich als Senior Vice President, Strategic Sales-Europe

XPO Logistics benoemt Patrick Oestreich als Senior Vice President, Strategic Sales-Europe
14-11-2018 15:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LYON - XPO Logistics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, heeft Patrick Oestreich benoemd tot Senior Vice President Strategical Sales-Europe, met verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer van grote, multinationale klanten. Hij rapporteert aan Malcolm Wilson, chief executive officer, XPO Logistics Europe.

Oestreich heeft meer dan een decennium ervaring in de supply chain-industrie, meest recent als senior vice-president over de wegbemiddeling (full truckload and less-than-truckload) voor DB Schenker in Europa. Tijdens zijn 11-jarige ambtstermijn bij DB Schenker was hij vice-president business development en klantoplossingen met betrekking tot landtransport in Europa en leidde hij het key accountmanagement van zowel de consumentenmarkt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika als de gezondheidszorgmarkt in Europa. De heer Oestreich behaalde een diploma bedrijfskunde aan de Open University in het Verenigd Koninkrijk, de HZ University of Applied Sciences in Nederland en de Berufsakademie Stuttgart (DHBW) in Duitsland.

Malcolm Wilson: "Patrick's expertise met relatiebeheer, evenals zijn waardering voor de rol van innovatie bij de transformatie van de supply chain, maken hem een ​​sterke keuze om ons Europese strategische verkoopteam te leiden."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden