Clicky


Twan Huys niet onzeker door kritiek op kijkcijfers

Twan Huys niet onzeker door kritiek op kijkcijfers
14-11-2018 14:10 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Twan Huys vindt het niet erg prettig om in de ochtend wakker te worden met slechte kijkcijfers van RTL Late Night en met kritiek op zijn presenteerstijl. Toch wordt de presentator van de talkshow er niet onzeker van, zo zegt hij woensdagavond in het programma Van der Vorst ziet sterren.

Iedere ochtend neemt Huys online de kranten door. En dan komt hij wel eens snoeiharde recensies tegen. "Het is niet altijd prettig wakker worden als je naam er weer in staat", biecht Twan op aan Peter van der Vorst. Zo noemde AD-recensent Angela de Jong hem onlangs nog "niet empathisch genoeg". "Dat is iets waar je liever niet mee wakker wordt", aldus de RTL-presentator.

Maar de harde kritieken over de tegenvallende kijkcijfers maken hem niet onzeker, zegt Twan. De presentator geeft toe dat hij het er twintig jaar geleden misschien wel moeilijk mee zou hebben. Maar nu niet meer. "Ik ben al vrij lang journalist en ik presenteer al vrij lang televisieprogramma's. Dus ik weet wel wat ik kan. Daar ben ik niet onzeker over. Anders zou ik het ook niet kunnen presenteren."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions